Wonen, werken en ontspanning komen samen op De Nieuwe Dokken.

Als ondernemer geniet je van een kantoorruimte in een van de modernste en meest innovatieve wijken van Gent, dicht bij het centrum, omringd door het water en groen. Daarbovenop word je omringd door ervaren talenten uit diverse sectoren. We spraken met enkele ondernemers op de site. Lees hier hun interviews.
Haddok

Haddok

In juni 2023 bliezen Eliane & Pieterjan nieuw leven in de handelsruimte van het DEK. Op de plek waar vroeger CUP huisde, opende het duo ‘Haddok’: een gezellige lunch -en brunchbar! Wij schoven mee aan tafel en gingen in gesprek met het ambitieuze ondernemerskoppel.

Zelda en Zorro

Zelda en Zorro

Op de benedenverdieping van Faar huist Zelda & Zorro, een shared living room voor feesten en evenementen. De gezellige huiskamer is het perfecte decor voor een familiefeestje, creatieve workshop of vergadering. Naast een evenement op maat, kan je hier ook terecht voor een lekkere brunch op geregelde tijdstippen, iets wat hen onderscheidt in het horecalandschap. Wij spraken met Wendy, de ambitieuze ondernemer achter dit vernieuwende concept.