Investeer in jouw toekomst

Als investeerder in De Nieuwe Dokken maak je deel uit van een visionair project dat de stad transformeert. Met een gevarieerd aanbod aan investeringsmogelijkheden, zoals residentiële projecten, commerciële ruimtes en duurzame infrastructuur, kun je jouw ambities waarmaken en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van Gent.
DND overzicht nacht
DND zuidveld uitzicht

Een nieuwe, bruisende buurt

De Nieuwe Dokken opent de weg naar de toekomst. Door te investeren in dit project draag je bij aan de meerwaarde voor de omgeving, de mens en de natuur. Deze future-proof locatie is een bruisende plek waar een nieuw tijdperk volop kan bloeien. Het is een duurzame, groen ingebedde en hoogtechnologische site met een uitgebreide mix aan functies.

De veilige optie

De Nieuwe Dokken is gegarandeerd een veilige investering. We voldoen aan alle nationale bouwvereisten en overtreffen ze zelfs als het op duurzaamheid aankomt. We werken samen met gerenommeerde partners en hebben een solide financiële basis. En het project ligt op een prachtlocatie aan het water op een steenworp afstand van het Gentse centrum. Jouw investering is dus in goede handen.

Meerwaarde van inflatie

Door te investeren in De Nieuwe Dokken profiteer je niet alleen van de stijgende vastgoedwaarde, maar ook van de meerwaarde die inflatie met zich meebrengt. Jouw investering groeit mee met de economische ontwikkelingen en biedt een veilige haven voor je geld op de lange termijn.

Groot huurderspotentieel in Gent

Gent is een bloeiende stad met een groeiende vraag naar kwalitatieve huurwoningen. Door te investeren in De Nieuwe Dokken profiteer je van dit grote huurderspotentieel. Met een strategische ligging en aantrekkelijke duurzame faciliteiten, blijven de woningen in De Nieuwe Dokken zeer in trek bij huurders.

Investeerdersproces

Het investeren in De Nieuwe Dokken is eenvoudig en transparant. Via ons gebruiksvriendelijke platform kun je eenvoudig jouw interesse aangeven en een persoonlijk consult aanvragen. Ons team zal je begeleiden bij het volledige investeringsproces, vanaf de eerste kennismaking tot aan de succesvolle afronding van je investering.

Nog vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over investeren in De Nieuwe Dokken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je te begeleiden bij deze unieke kans.