Bolders Kade

Laatste appartement te koop

De Nieuwe Dokken Gent Bolders DND Bolders Kade int 01 DND Bolders Kade int 02 CAAAP ND Zuidveld View 01 Boldersl
Bolders Kade ligt vlak aan het water, omarmd door een groene en rustige omgeving. In dit charmante gebouw primeert een knusse gezelligheid die doet wegdromen. Verken het gebouw hier.
DND Bolders Kade int 01

UITVERKOCHT: Gelijkvloerse duplexwoningen

 • Direct aan het water, met zicht op stad Gent
 • Terrassen van 27 m² met gezellige private binnentuin van 15 m²
 • Duurzame architectuur van DENC-STUDIO
 • Mogelijkheid tot tijdelijke maatregel van 6% btw
 • Woonoppervlakte 115 m²

* Exclusief registratierechten, btw, kosten EPB, ventilatie, PID, kosten basisakte, notariskosten en provisie nutvoorzieningen

DND Bolders Kade int 02

Laatste appartement

 • Direct aan het water, met zicht op stad Gent
 • Inpandige terrassen tot 10 m² voor maximale privacy
 • Woonoppervlakte 110 m²
 • Duurzame architectuur van DENC-STUDIO
 • Mogelijkheid tot tijdelijke maatregel van 6% btw - bespaar tot € 50.000 op de btw
 • 1 & 2 slaapkamerappartementen - UITVERKOCHT
 • Laatste 3-slaapkamerappartement te koop -  vanaf € 536.500 incl. fietsplaats excl. kosten*

* Exclusief registratierechten, btw, kosten EPB, ventilatie, PID, kosten basisakte, notariskosten en provisie nutvoorzieningen

DND Bolders EXT03

Ontdek Bolders Kade, plan jouw afspraak

Een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject waar je letterlijk aan de kade woont.

Interesse in dit duurzame project aan de Nieuwe Dokken? Onze sales adviseur gaat met plezier samen met je door de verkoopplannen, het lastenboek en de prijzen.

Maak via deze link of onderstaande button jouw persoonlijke afspraak en kom zelf ervaren hoe fijn het daar wonen is.

DND brochure Bolders

Download brochure Bolder Kade!

Benieuwd naar wat Bolders Kade te bieden heeft?
Download nu de brochure en zet de eerste stap naar je toekomstige thuis.

De kade in al haar facetten

In Bolders woon je letterlijk aan de kade: het prachtige zicht op het golvende water krijg je er gewoon bovenop. Daarbij komt er naast de woonst een gloednieuw park dat voor het nodige groen en voldoende privacy zal zorgen. Geen ronkende motors te bekennen, want de omgeving is autoluw en parkeren gebeurt ondergronds. Zo geniet je volop van een zeemzoete rust met het kabbelende water op de achtergrond.

DND Tournesol ext02
DND Bolders EXT02

Grenzend aan groen

Het gelijkvloers bestaat uit twee grondgebonden duplexwoningen, een fietsenberging en een inkomzone voor de bovenliggende woningen. De plannen bouwden we zo op dat de gelijkvloerse woningen uitlopen in het park ten noorden en in de groene voortuin ten zuiden.

DND Bolders Kade int 03

Eenvoudig klassevol

Onze afwerkingspakketten laten heel wat beslissingsruimte voor jou als bewoner. De vaste basis voor elk appartement zijn de keuken, je sanitaire toestellen (waaronder een verplicht vacuümtoilet), de vloerbekleding met tegels, het aardewerk op de badkamerwanden en douchecel, de vloerverwarming en handdoekradiator in de hoofdbadkamer.

En niet te vergeten, onze interieurarchitecten werken enkel en alleen met duurzame materialen die een lage ecologische voetafdruk bevatten. Je bent dus zeker van een stijlvol én verantwoord interieur.

DND Ducoop logo

Een knipoog naar de toekomst

Bij De Nieuwe Dokken trekken we voluit de kaart van duurzaamheid. We halen alles uit de kast om efficiënt om te springen met energie, warmte en water. Zo tekent elke bewoner van De Nieuwe Dokken ons duurzaamheidscharter en wordt die ook automatisch klant van de duurzaamheidscoöperatie DuCoop.

Zij voorzien de hele wijk van een aangename warmte via hun warmtenet en zuiveren je afvalwater. Je keukenafval hergebruiken we ook om de collectieve moestuin groeiende te houden. De site bevat ook voldoende elektrische laadpalen.

Bij De Nieuwe Dokken is echt alles dichtbij: je woont er op amper 10 minuten fietsen van de kuip van Gent, het station bereik je makkelijk te voet, er zijn winkels en horeca aan de andere kant van de Bataviabrug én je vindt er een school en kinderopvang aan de voordeur.

DND Bolders Kade Ligging De Nieuwe Dokken Gent

Op zoek naar iets anders? Bel ons op 09 222 60 63.