!

Tweede fase verkoop De Nieuwe Dokken breekt aan

Na het ongelooflijke succes van het torengebouw De Faar by Beel breekt het volgende hoofdstuk van De Nieuwe Dokken aan. Vanaf nu zijn de woningen van het gebouw met de naam Het Dek, gelegen aan de kade, te koop. Met deze fase komen opnieuw 10 appartementen en 8 gestapelde kadewoningen op het menu.

Wie echt op de kade - vlakbij het water dus - wil wonen en het typisch Amsterdamse Herengracht-gevoel wil voelen, is bij de gestapelde Kadewoningen van Het Dek aan het juiste adres. In tegenstelling tot het torengebouw De Faar by Beel gaat het hier niet om appartementen, maar om gestapelde woningen met elk hun eigen voordeur waarvan er slechts 8 unieke units beschikbaar zijn. Naast de kadewoningen bevindt zich De Portier, het hoogteaccent dat bestaat uit 8 appartementen met royale terrassen en wintertuinen. De appartementen in De Portier zijn te koop vanaf €230.000, een kadewoning vanaf €360.000.

Tussen Het Dek en het water ligt de Schipperskaai, een volledig autovrije kade die goed is voor vijf kilometer wandel- en fietspaden. Net als De Faar by Beel is Het Dek door toparchitecten ontworpen. Deze keer ging BLAF (in samenwerking met ONIX) aan de slag.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper