!

Registreer je voor een betaalbare gezinswoning in Dek

De Oude Dokken worden De Nieuwe Dokken. Een buurt waar plaats is voor meer dan 400 nieuwe woningen, een aantal buurt-ondersteunende functies en heel veel groen. Zeven betaalbare gezinswoningen worden te koop aangeboden in het gebouwencomplex "Dek". Wie op zoek is naar een betaalbare gezinswoning is dit een unieke kans!

Schipperskaai Development verkoopt in samenwerking met sogent zeven betaalbare gezinswoningen. De woningen zijn van het type "bel-etage" en hebben elk een eigen voordeur op het gelijkvloers. Met drie slaapkamers zijn de gezinswoningen uiterst geschikt voor jonge gezinnen met kinderen, maar ook gepensioneerden kunnen er hun intrek nemen. Het Dek is onderdeel van De Nieuwe Dokken waardoor je gerust mag zijn dat elke woning een duurzame woning is.

Naast het Dek zal de toren "Faar by Beel" staan en het "Stadsgebouw". In dat laatste is plaats voor een school, een buurtsporthal, een kindercrèche en een naschoolse opvang. De Nieuwe Dokken wordt dus een sociale, sportieve en kindvriendelijke buurt.

Enthousiast worden mag zeker, maar voordat je kan tekenen is het belangrijk om even te kijken of je aan alle voorwaarden voldoet om een betaalbare gezinswoning te kopen. Deze woningen worden aan een geplafonneerd tarief aangeboden aan kopers die voldoen aan bepaalde voorwaarden rond inkomen en gezinssituatie. Voor meer informatie over de voorwaarden en registratie klik hier.Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper