!

Dubbeltuupe: samenhuizen aan het water

Naast het wijkpark en midden in onze duurzame nieuwe wijk De Nieuwe Dokken vind je Dubbeltuupe: een cohousing opportuniteit!

Het gebouw, met architecturale verwijzingen naar de maritieme geschiedenis van de site aan het Handelsdok, heeft plaats voor een cohousing project met 16 kwalitatieve appartementen.

Elk appartement heeft volledig uitgeruste leefruimtes, een keuken, badkamer en terras en daarnaast natuurlijk enkele gedeelde ruimtes die openstaan voor elke bewoner. Denk daarbij aan een extra slaapkamer voor logees of een coworking om makkelijk van thuis te kunnen werken, en een polyvalente ruimte die uitgeeft op de kade (mét zicht op het water dus) en het wijkpark. 

Dubbeltuupe telt 16 appartementen met verschillende groottes en indelingen. Het is Architectenbureau DENC!-STUDIO uit Gent dat het ontwerp maakt voor een duurzaam gebouw dat aangesloten is op het interne warmtenet dat 100% groene warmte levert.

De grote lijnen van deze cohousing zijn uitgezet: de locatie is bepaald, er is een verkavelingsvergunning en DENC!-STUDIO heeft al schetsen van de plannen. Als toekomstige bewoner kan je nog verder finetunen, zoals in materiaalkeuze of indeling van de gemeenschappelijke delen. 

Zie jij jezelf al samenhuizen aan het water en badend in het licht, in een project dat er snel kan staan? Neem dan nu contact met ons op.  

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper