!

Betaalbare gezinswoningen in De Nieuwe Dokken

Wonen aan het water in een architecturaal pareltje, omgeven door groen: het klinkt als een onbereikbare droom. Niets is minder waar. In De Nieuwe Dokken is dankzij sogent 20% van de woningen voorzien als betaalbare budgetwoning.

Het Dek is een onderdeel van De Nieuwe Dokken. De buurt is een zeer apart en veelbelovend vastgoedproject door de verschillende invullingen van de site. Zo komen er bijvoorbeeld de toren Faar by Beel en het Stadsgebouw. In dat laatste is er plaats voor een school, een buurtsporthal, een kindercrèche en een naschoolse opvang. De buurt is niet alleen milieu-, maar ook gezinsvriendelijk.

Wat maakt het Dek zo bijzonder? Eerst en vooral zijn prachtige ligging aan het water. Maar ook het feit dat elke woning zijn eigen voordeur heeft op de begane grond en 3 ruime slaapkamers omvat zijn grote troeven van het gebouwen-ensemble. Doordat het Dek een onderdeel is van De Nieuwe Dokken mag je er ook zeker van zijn dat alle woningen duurzaam en toekomstgericht zijn.

Een betaalbare gezinswoning is een woning die wordt verkocht aan een geplafonneerd tarief. Deze woningen zijn toegankelijk voor kopers die voldoen aan bepaalde voorwaarden rond inkomen en de gezinssituatie. Meer informatie over de voorwaarden kan je vinden op onze website www.budgetwoningen.gent of je kan contact opnemen via ons telefoonnummer 0800 11 286.

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper