!

Autodelen met de BattMobiel

Bij De Nieuwe Dokken staat duurzaamheid centraal. Daarom bleek het partnerschap met het autodeelbedrijf BattMobiel meteen een perfect huwelijk te zijn.

BattMobiel onderscheidt zich van andere autodeelbedrijven dankzij hun bijzondere deals. Zo kan je bij hen uit twee formules kiezen, waarin er zowel familie-auto’s zoals de Kangoo beschikbaar zijn, als de meer exclusieve Tesla-modellen. Of je nu via een leasecontract de wagens voor de hele maand wil gebruiken, of slechts voor een aantal dagen om bijvoorbeeld boodschappen te doen: het kan allemaal bij BattMobiel. 

Een eigen privé-auto kost je gemiddeld meer dan 7000 euro per jaar, en staat in 90 procent van de tijd gewoon stil geparkeerd; een serieuze hap uit je portefeuille dus. Daarbij brengt een eigen wagen ook nog andere problemen met zich mee: zo gaat de Lage Emissie Zone (LEZ) vanaf januari 2020 van start in Gent, en is er een steeds groter wordend tekort aan parkeerplaatsen. Als je dus weet dat een eigen wagen zoveel ecologische en financiële nadelen heeft, dan wil je toch aan autodelen doen? 

Meer weten? Check www.battmobiel.be !

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper