!

Ontdek de budgetentiteiten in Pergola

Pergola biedt ruimte aan 4 budgetwoningen en 21 budgetappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De wooneenheden zijn beschikbaar vanaf € 196.500. Je geniet er van het zicht op de moestuin of het wijkpark en woont in een iconisch gebouw in één van de meest innovatieve en duurzame projecten van Gent.

Kom je in aanmerking? Doe de test.

De Nieuwe Dokken stelt samen met sogent 20% van de units open als betaalbare budgetwoning. Dat wil zeggen dat de entiteiten aan een geplafonneerde prijs verkocht worden en je als koper moet voldoen aan verschillende voorwaarden met betrekking tot je inkomen en jouw gezinssituatie. Alle concrete voorwaarden lees je hier. Benieuwd of je in aanmerking komt voor één van de woningen?

Doe de budgettest!
De Nieuwe Dokken Pergola Noordveld Caaap Van Roey Schipperskaai Development Onix Architecten Teras Groen Penthouse Architectuur Moestuin Edible Garden Budgetwoningen Bijoux Maat Ontwerpers Klein
De Nieuwe Dokken Pergola Noordveld Caaap Van Roey Schipperskaai Development Onix Architecten Teras Groen Appartementen Penthouse Architectuur Moestuin Edible Garden Bijoux Maat Ontwerpers Skyline Gent

Geslaagd? Bekijk de beschikbare budgetwoningen.

In Pergola geniet je niet alleen van het groen en de duurzame omgeving. Op de ruime terrassen met optimale oriëntatie baad je in het licht. Met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn de budgetwoningen geschikt voor iedereen. Geslaagd voor de budgettest? Bekijk hier de beschikbare budgetwoningen. 

Lees meer over onze budgetwoningen

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper