!

Dubbeltuupe

cohousing aan het water

In Dubbeltuupe kun je cohousen aan het water, vlak bij de stad. Dankzij dit traject stap je ontzorgd in een unieke cohousing formule.

Een unieke kans

Dubbeltuupe is dubbel speciaal: dit cohousing project heeft een uitzonderlijke ligging en is deel van het meest innovatieve duurzame project van Gent. Geniet volop van wonen aan het water in een project dat de wijk van de toekomst wordt.

Een unieke kans
Het project biedt ruimte aan

Het project biedt ruimte aan

  • 16 appartementen

Uitgeruste leefruimtes, keuken, badkamer en terras met daarnaast enkele gedeelde ruimtes die openstaan voor elke bewoner. Een extra slaapkamer voor logees of een coworking om makkelijk van thuis uit te kunnen werken, een polyvalente ruimte die uitgeeft op de kade en het parkje,…

  • Common house van 160m² & dakterras van 400m² gezamenlijk in te richten (zie inspiratiebeeld hiernaast)

Toekomstige bewoners kunnen instappen in een project dat enkel nog finetuning nodig heeft. Er kan nog gekozen worden voor materialen en indeling van je eigen woning en natuurlijk de indeling van de gemeenschappelijke delen.  De omgevingsaanvraag werd ingediend eind september 2019. Een cohousingproject dat er snel kan staan! Doe je mee?


Vlakbij de stad

In Dubbeltuupe woon je vlakbij de stad. Dankzij de Bataviabrug rij je zo het stadscentrum in. Je woont bovendien in een wijk vol leven: vlakbij het station en rondom de dokken vind je volop nieuwe hotspots voor food en drinks.

Vlakbij de stad
Ontzorgd cohousen

Ontzorgd cohousen

De cohousingformule van Dubbeltuupe geeft jou de kans om mee de community te ontwikkelen. In dit traject ontzorgen we je voor een groot deel tijdens het zoeken naar een plek en het bijhorende bouwproces, maar geniet je tegelijk ook van de voordelen van cohousing.

Voor meer info kan je terecht bij:

Anne Vermeulen
Projectbegeleider
0496 81 10 18
anne@cohousingprojects.be


Ligging

Dubbeltuupe#}

Op zoek naar iets anders?

bel ons op 0477 82 52 09

Meer info

Lead Source
AssignmentHelper

Blijf op de hoogte van dit project

Lead Source
AssignmentHelper